Jeg flyttede mit websted til http://www.vildmarks-jon.dk. Du er velkommen til at se der for mere indhold. Hvis du leder efter begivenheder, skal du tage dette link:Vildmarks Jon Events.
Skriv en tekst her

Alene i vildmarken – med Jon Lindberg

Blev du grebet af DRs programserie "Alene i vildmarken", og har du fået lyst til selv at tjekke ud af hverdagslivet og prøve kræfter med dig selv i naturen...

Vildmarks-Jon

Jon Lindberg, har med erfaring fra forsvaret, livet som jæger og 45 dage alene i vildmarken sammensat kurser, foredrag og events, hvor du kan lære af de fysiske og mentale erfaringer, han har gjort sig.

 I alle set-up er Jon til stor inspiration når det gælder om at slippe afhængigheden af de moderne fornødenheder og andre forstyrrende elementer. I vildmarken leves livet simpelt og her findes et særligt potentiale for at finde ind til de grundlæggende værdier.

Foredrag, Vildmarksliv, Event og Workshop

Foredrag og Workshop

Jon Lindberg Jensen laver særligt tilrettelagte vildmarks-events til både private, virksomheder og foreninger. Derudover holder Jon foredrag, hvor han fortæller om sine oplevelser med at overleve i total isolation i den norske vildmark.

Følg Jon på Facebook Jon Jensen - Alene i vildmarken eller kig forbi hjemmesiden http://lindbergtroupers.dk/ 

Samarbejder bl.a. med Forsvaret, Kalø Højskole, Weber Danmark, Dansk Jægerforbund, Kommuner landet over, større og mindre Virksomheder, Foreninger, Eventyrsport, Ledergruppen NOX, Forlaget Turbine, Deerhunter, Feriecenter Slettestrand, Forlystelsesparker, Campingpladser, Hoteller, Efterskoler, Nordisk Brænderi, Immln Kanocenter, 

Læs mere

Vildmarksliv, Foredrag og Events

Om Jon Lindberg Jensen

Jon Lindberg Jensen, en af de seje deltagere i Alene i vildmarken fra DR3

Bogen " Med Jon i vildmarken" kan købes på nettet eller i butikker landet over

Læs mere

Kontakt 20555338

Læs mere

Vildmarkscenter

Adresse
Nolsvej 11
9493 Saltum
Telefon
+45 20 55 53 38 - Jon Lindberg
E-mail

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller E-mail med spørgsmål eller hvis du ønsker et møde

Hele året